#ETTBÄTTREGEFLE

Vinterträning och futsal P09
2019-10-10 01:05
Hej alla i Gefle P09

Jag har som ni märkt fått i uppdrag av föreningen att hålla i er gemensamma vinterträning. Era ordinarie tränare kommer att delta i mån av  tid. I oktober tränar vi ute (se kalendern). Vad som händer sedan beror på tilldelningen av träningstider från kommunen.

Meningen är att de som vill ska ha möjlighet att träna fotboll året runt. Dessutom är vi anmälda i futsalserien. Spelschemat kommer snart från förbundet. I första hand är de matcherna till för dem som tränar regelbundet under vintern. Det har från centralt håll gått ut en faktura gällande futsal. Den är bara tänkt för dem som vill spela i futsalserien. Övriga kan bortse från den.

Naturligtvis vill vi se många på träningarna men samtidigt är vi medvetna om att många sysslar med vinteridrotter. Det är då helt ok att dyka upp i mån av tid.

Vi ses
Tomas Ahlström