F 2011

Avslutning 2021
2021-10-03 19:08

Idag hade vi avslutning för utomhussäsongen 2021. Det blev en lååång dag för några, men jag tror det var nöjda efteråt. Vi började med föräldramatcher kl 10 där vi hade 4 föräldralag och 4 lag med tjejerna i på 4 planer. 4 10 minuters matcher var blev det för alla. Tyvärr har vi inga bilder från det.

Sedan blev det lite korvgrillning och mingel innan det blev dags att förbereda sig att åka upp till Gavlevallen och kolla på damernas match kl 14 (trodde vi) mot IFK Västerås, men det visade sig att det stod fel på hemsidan så matchen var egentligen kl 16. Men vi fick se lite på GIF P19 som mötte (och krossade) FC Gute istället.

Sedan var det ett gäng som även åkte upp till Gavlevallen kl 16 och hejjade på damerna till seger med 3-1 mot Västerås. Efter matchen fick tjejerna gå ner på planen och träffa damlaget. Tjejerna fick autografer och de fick även vara med på vinnarbilden. De blev även med på bild och text i Gefle Dagblad.

Avslutning 20212021-10-03 19:08