Uppehåll
2021-07-08 13:15
Sista träningen för vårsäsongen på Gavlevallen. Träningen bestod av tävlingar; individuellt och i lag, samt femzonersspel.

Nu har vi gått på uppehåll!

Vi kommer att ha uppehåll mellan 8-25 Juli, Måndagen den 26 Juli klockan 19.30 är vi igång i kollektiv träning igen. Samma vecka, 1 Augusti, har vi återstart av serien då Enköpings SK kommer till Gavlevallen. Äntligen hemmamatch och med publik på läktarna!

Under hösten kommer vi att spela en hel del matcher, 13 matcher på 8 veckor, då vi ska spela F16 DM (2005), F17 DM (2004) samt F17 SM. F15 (2006) matcher tillkommer på dessa 13 matcher, både seriematcher samt DM. Av den anledningen kommer inte laget att ha med sig något speciellt träningsprogram att följa under de kommande två veckorna av ledighet utan vi vill att man ska kunna koppla bort fotbollen ur tanken och återhämta sig från våren och ladda upp fotbollssuget inför hösten. Dock är det bra om tjejerna under sista helgen (23-25 Juli) av uppehållet rör på sig inför återstarten, så vi smyger igång kroppen på egen hand, eller genomför träning på eget initiativ under ledigheten!

Vi har under våren spelat sex stycken matcher med F17 (2 träningsmatcher, 4 seriematcher i F17 SM) plus sex stycken matcher med F15 där vi har fått en fin utveckling och växt in i uppgiften på ett bra sätt. Extra nöjda är vi med prestationerna mot IK Brage och Vaksala SK. Vi har under våren sett individuella framsteg i spelarnas utveckling.

Under vårens matcher har vi ett snitt på 244 spelminuter (medel 250) i truppen för miljöerna F15 och F17 i huvudsak, sen har vi några minuter i F19. Från F15 har vi fått mycket beröm över spelarna som varit med i den matchmiljön. Vi kommer fortsätta att variera matchmiljö; F15 och F17 under hösten. Under våren har vi genomfört 97 kollektiva träningspass exkluderat är de individuella styrkepassen spelarna haft till uppgift att göra utanför lagträningen.

Samtliga spelare har haft minst ett individuellt samtal under våren med någon av David eller Johan, under hösten kommer spelarna ha samtal nummer två. Vi kommer även att kalla in till föräldramöte när restriktionerna så tillåter - vilket vi hoppas vara till omstarten i skarven Juli/Augusti.

Vi önskar spelarna en härlig ledighet; så ses vi laddade och redo inför en rolig och utmanande höstsäsong med start den 26 Juli.