En sista roadtrip avslutar säsongen 2021
2021-11-16 22:13
Foto: Från säsongens sista tävlingsmatch mot Vaksala SK

Säsongen går mot sitt slut för laget!

Vi tränar på under November månad, som snart ser sitt slut, vi har haft några spelare på provträning och kommer under veckan att ta emot de sista i provträning.

För att avsluta säsongen på bästa sätt så ska vi iväg på en sista roadtrip tillsammans och den resan går till Örebro där vi ska spela mot KIF Örebro F17, matchen spelas Söndagen den 28/11 på Mellringe IP.

Spelarna kommer sedan att gå på ett månadslångt uppehåll och är träningslediga under December för att samlas igen i början av Januari, och då i den nya konstallationen för akademin och hur den ska bedrivas under säsongen 2022.