SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEFLE IF
ETT BÄTTRE GÄVLE
F 17 Akademin
 
Akademispelare
2020-03-16 14:14
  Så här uppträder en akademispelare i Gefle IF 
 • Vi hjälper alltid till att samla in och bära ut material kring träning och match.

 • Vi hälsar alltid på alla som är i och omkring tränings/matchanläggningen, så som medspelare, ledare, domare, vaktmästare, andra spelare/ledare som tränar innan eller efter.

 • Vi gör ALLTID så bra vi kan utifrån arbetssättet och spelplanen under träning och match oavsett omständigheter och förutsättningar (resultat, domslut, väder etc.).

 • Vi tar ansvar för våra handlingar både på och utanför planen utan bortförklaringar

 • Vi använder ett vårdat språk som gör att ALLA känner sig bekväm = Inga skämt eller uttalande som nedvärderar kön, religion, sexualitet, etnicitet eller funktionsvariation


Gefle IF:s akademispelare utbildas att bli :
 • Bolltrygga = spela bollen till en medspelare så ofta det går. Erbjuder sig alltid som ett passningsalternativ för bollhållare
 • Hårt arbetande = Förståelse för att alltid ha en uppgift som ska uppfyllas i både anfallsspel och försvarsspel.
 • Taktiskt kunniga = värdera val av anfallsspel och försvarsspel utifrån motståndarens arbetssätt, resultat, tid, underlag och väder.
 • Föredömen = Delaktig, Aktiv, Sportslig och Hjälpsam
 • Nyfikna = Våga spela på nya positioner och olika arbetssätt. Våga fråga tränare/medspelare och våga dela med sig av egna idéer och åsikter.
 • Målvakter: Ska utbildas i att verbalt styra medspelarna både i anfallsspel och försvarsspel, vara bolltrygg med fötterna, delaktig i speluppbyggnaden, spela långt ute både i anfall och försvar, snabba igångsättningar och modiga i att fånga bolla i straffområdet vid inlägg.
 • Våra Principer: 1.Spela bollen efter backen om det går, i luften om du måste, 2. Spela bollen framåt om det går, bakåt om du måste. 3. Ta bollen framåt om du kan. 4. Ta bollen från motståndaren om du kan, avvakta om du måste. 
En liten tillbakablick ....................
2019-09-17 08:59
Hej.

Satt och kollade lite på min dator och hittade detta underbara filmklipp. Vilken underbar glädje och inspiration man känner när man ser alla åren passera revy, tack igen Nellie och Emilia för filmen.

Många påstår att det inte finns lag utan att man utvecklar individer, jag menar att ETT LAG utvecklar individerna.

Nu har vi bara 2 matcher kvar av säsongen och x antal träningar att genomföra med Gefle IF F17, nu avslutar vi säsongen med att visa en enorm glädje/engagemang och leverera fantastiska prestationer ihop.

Ensam är jag stark, men tillsammans är vi oslagbara................ NI ÄR BÄST TJEJER :-)) 

Hörs snart på Gavelvallen //

Coacherna
Vid eventuella skador
2019-03-12 15:04

 "Gävle Rehab ingår avtal med Gefle IF Fotbollsförening muntligen, vilket innebär;

Gävle Rehab kan inte erbjuda snabbspår pga. avtal med region Gävleborg men har en behandlings/svarstid på en till två veckor, med betoning på en, vilket ger en snabbare väg till hjälp än de flesta kommunala hälsocentraler.

Alla under 20 år går gratis hos Gävle Rehab. För spelare över 20 år gäller 200:- per besök upp till 5,5 besök, därefter inträder högkostnadsskyddet vilket innebär ingen kostnad utöver det.

Gävle Rehab har ”state of the art”-utrustning och erbjuder en rad olika behandlingar, bl.a. ultraljudsscanning vilket dom är en av få med i regionen. 


Bokningen görs via

https://www.bokadirekt.se/places/g%c3%a4vle-rehab-2112 

MEN alla lediga tider finns inte ute på webben. Så vid fall där snabbare tid önskas finns möjlighet att kontakta dem på info@gavlerehab.se alternativt 026-10 36 44

Seriesegrare Futsal
2019-02-25 12:13
Hej.

Parallellt med förberedelserna för en ny fotbollssäsong utomhus har vi deltagit i Futsal serien för 03/02 i Gästrikland/Hälsingland vilket vi enbart har sett som ett komplement till träningen vi bedriver och ett roligt inslag som bryter av vardagen.

Glädjande är att vi för andra året i rad blir seriesegrare i Futsal vilket är enormt roligt och ett kvitto på att våra tjejer ständigt utvecklas och visar att man behärskar fotboll i olika miljöer vilket imponerar på  oss tränare/ledare.

STORT GRATTIS ALLA UNDERBARA TJEJER, NI ÄR GRYMMA..................

Nu lämnar vi detta bakom oss och blickar framåt mot kommande säsong där vi förhoppningsvis har lagt en bra grund för utmaningarna vi står inför med ett otroligt tufft motstånd på schemat. Vi fortsätter ha hög närvaro och fokus på träningarna med en grym inställning.
Första träningsmatchen startar den 10/3 och sedan rullar det på fram till seriestart som är den 28/4 hemma på Gavlevallen mot Skiljebo SK / Gideonsbergs IF.

Vi får förfrågningar om att åka på eventuell cup eller annan aktivitet och där har vi i dagsläget inget inplanerat, dock är min och övriga ledares förhoppning om att vi skall kunna hitta på något framöver. I vilken form det blir vet vi inte i dagsläget, alternativ till en cup kan vara en weekend med ett träningsläger kombinerat med teambuilding. 
Som sagt, i den frågan återkommer vi så fort vi har någon information att delge.

Avslutningsvis har Amina meddelat att hon väljer att sluta med fotboll vilket vi tycker är oerhört ledsamt, har sällan sett en tjej med ett sånt otroligt intresse för fotboll och med fantastiska förutsättningar att utvecklas. När man åkte förbi Sörby IP sent på kvällar såg man Amina stå och kicka fotboll med sina vänner eller stå och öva tillslag mot stängslet, vilken enorm glädje till fotbollen.
Vi hoppas Amina väljer att fortsätta med fotboll senare i sitt liv och hon är alltid välkommen att höra av sig till oss igen.

Har ni andra frågor eller funderingar gällande fotbollsbiten är ni välkommen att höra av er till mig eller Janne.

// Coacherna 


Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
0 - 4  
Sön 17/10 14:00
5 - 1  
Sön 10/10 13:00
3 - 2  
Mån 4/10 20:15
0 - 3  
Ons 29/9 18:30
1 - 1  
Sön 26/9 13:00
6 - 0  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Gefle IF Fotboll Ungdom, 02/01 18:26 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 24/09 11:44 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 15/06 13:32 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 24/02 14:04 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 16/02 13:47 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 15/02 08:34 
 
Våra Sponsorer