#ETTBÄTTREGEFLE

Välkommen till Gefle IF Ungdom

Träningskläder.
2021-02-24 14:04

Nu har det snart gått 2 veckor och det är många som har varit ner och provat på Intersport, men framförallt beställt via webbshopen.

Under dessa tider är webbshopen en perfekt lösning att beställa kläder om man redan vet vilka storlekar man har.

Så har ni inte varit in och kollat in den nya kollektionen så gör det.

Vill förtydliga att det är inget tvång att köpa.

Länk till webbshopen.

Förtydligande.
2021-02-16 13:47
Hej.
Vi skrev igår att vi kommer att byta färg på träningskläder på ungdom. Vill bara förtydliga att det inte är tvång att köpa overaller . Har man kläder som är bra så behöver man inte byta. Det får ta den tid det tar innan alla har svarta kläder.
Ett annat förtydligande akademi spelarna provar sina kläder på Gavlevallen.
Ny färg på träningskläder.
2021-02-15 08:34
Hej alla GIF:are.
Föreningen har tagit ett policy beslut angående färger på träningskläder. Eftersom vi vill att alla har samma färg på träningskläder så är beslutet att alla på bredden, akademin och senior lagen har svarta träningskläder. Ledarna kommer att ha blå överdelar.
Denna vecka öppnar webshopen igen länk finns till höger. Det finns chans att prova kläder nere på Intersport i Gävle se nedan vilka dagar det är.                                                                                                               v7 hela veckan,                                                                                                                                                                 v11 hela veckan,                                                                                                                                                                v15 Måndag o tisdag,                                                                                                                                                      v19 Måndag o tisdag på Sörby IP
P15 tog hem DM-titeln
2020-09-04 14:10
Våra pojkar 15, födda 2005, vann en spännande final mot Sandvikens IF i tisdags, matchen slutade 2-1, efter 1-1 i halvtid.
Intersports webbshop.
2020-06-10 14:57
Dom webbshopar vi har hos Intersport tar sommar uppehåll from söndag 14/6 tom. den 17/7.
Passa på och beställ innan söndag! Länkarna finns ute till höger. Den övre är för lag som tränar               på Sörby IP.
P 2006, 29/04 10:53
P 2007, 04/04 10:52