#ETT BÄTTRE GEFLE

Välkommen till Gefle IF Ungdom

967 AKTIER TECKNADE – NU BEHÖVER VI ER MER ÄN NÅGONSIN
2018-09-21 13:23

64 personer/organisationer har hittills tecknat sig för 967 st aktier i Gefle IF Elitfotboll AB, vilket innebär 1 819 894 kr.

Stort tack till er som är med oss, vi vet att nuläget smärtar i GIF-hjärtat hos många. Ekonomiska svårigheter och sist i Superettan. Vi är Sveriges äldsta klubb och har genom alla år åstadkommit så mycket för många. Men nu är det skarpt läge. Vi är oerhört tacksamma för alla som redan skickat in blanketter, men som siffrorna visar behöver vi bli fler. Många fler. Oavsett hur det går på söndag eller var vi är i tabellen efter sista omgången. Annars kommer det ta lång tid innan vi återhämtar kraft nog att utmana fotbollssverige.

Serietillhörighet 2019 gör ingen skillnad. Givetvis kommer vi göra allt i vår makt för att vara kvar i Superettan och svensk elitfotboll, men om det skulle vara så, att vårt spel på planen inte är tillräckligt och leder till nedflyttning, ändras ingenting. Det innebär snarare att vi då behöver kapital och resurser ännu mer! Det ger oss möjlighet att snabbt ta oss tillbaka och nå våra långsiktiga mål. Det andra scenariet kan annars vara en skuldsatt klubb utanför fotbollens elit…

Vi vädjar nu till alla som sympatiserar med Gefle IF. Alla som tycker att det är viktigt med en fotbollsklubb i stan som skapar engagemang, delaktighet och stolthet. Var med oss i denna satsning. Vänta inte. Skriv ut en blankett, fyll i och skicka in. Få med er familj och era vänner och gör slag i saken! Länk till blankett här: Teckningsblankett Gefle IF

Vi gör det här tillsammans och då kan vi även glädja oss tillsammans.

Avslutningsvis, hjälten och vår fd lagkapten Robert Strids ord:

”För mig är det en självklarhet att vara med och stötta Gefle IF, även när det är lite motvind. Klubben betyder mycket för mig personligen men även för Gävle som stad. Klubben gör ett fantastisk arbete för integration i Gävle. Under min tid som aktiv såg jag ett stort engagemang för Gefle IF och jag hoppas att fler väljer att vara med. Gävle förtjänar ett elitlag i fotboll.”

Tack för ert stöd,

David Norell-Hussein och hela Gefle IF FF

Över en miljon första veckan!
2018-09-10 10:16

Det har nu gått en vecka sedan det blev möjligt att teckna sig för aktier i Gefle IF Elitfotboll AB. Totalt har 552 aktier tecknats fördelat på 30 personer/organisationer vilket innebär 1 038 864 kr på en vecka!

– Oerhört glädjande med en bra start och att många i ett tidigt skede visat sitt stöd. Det är personer utspritt i landet som skickat in teckningsblanketter och allt ifrån ledare, föräldrar, supportrar och sponsorer. Intresset är stort men vi behöver alla möjliggöra detta tillsammans för att vi ska nå de nivåer vi behöver. Många har möjligheten att i alla fall köpa en aktie och sprida detta i sina bekantskapskretsar och det gör skillnad, säger David Norell-Hussein klubbdirektör Gefle IF FF.

All information kring bolagiseringen och hur man går tillväga finns på följande sida: www.gefleiffotboll.se/bli-delagare-i-gefle-if/

Webbshopen på Intersport åter öppen
2018-08-22 09:25
För att beställa föreningskläder på Intersport följ länken.

Beställ träningskläder här.
2018-03-13 13:41
För att komma till instruktion om WEB order klicka här.
Anmälan till fotbollsskolan 2018
2018-03-05 10:26

Hej.

Nu är det dags att anmäla till fotbollsskolan för flickor o pojkar födda 2012 o 2013

Klicka på länken för anmälan.