#ETTBÄTTREGEFLE

Välkommen till Gefle IF Ungdom

Föreningsdagar på Intersport.
2019-08-12 10:56
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar Den 14-18 augusti önskar vi alla våra medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetspartners INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt p

Gefle IF söker volontärer till Digiloo
2019-08-06 11:12
Gefle IF FF behöver hjälp med ideellt arbete kring evenemanget Digiloo
på Strömvallen den 16/8

Vi eftersöker hjälp från föräldrar och anhöriga till våra spelare då vi
skulle behöva ett antal personer över 18 år som kan bistå oss med
ideellt arbete kring Digiloo, ett musikevenemang, som tar plats på
Strömvallen den 16/8.

Vi har bemannat nästan 70 av de 80 funktioner som vi har åtagit oss att
bemanna med hjälp av våra spelare och föräldrar kring damer och
akademilagen, men det finns luckor kvar på två pass. Dessa pass är:
1. Servering kl 15-23:30 (totalt 2 st)
3. Riva scen mellan kl 22-02:30 (totalt 12 pers)

Vi skulle verkligen uppskatta om några skulle kunna tänka sig att bidra
med detta då föreningen får in ett välkommet ekonomiskt tillskott i
samband med denna arbetsinsats.

Kan du tänka dig att hjälpa till så hör av dig till föreningens
ordförande Malin Rogström på malin@rogstrom.se alt 070-2323545.

Stort tack på förhand för hjälpen!

Hälsning
Gefle IF FF
Sista chansen att anmäla dig till årets bortaresa!
2019-08-05 11:40
Lördag den 17 augusti är det dags för returmöte mot Sandvikens IF, denna gång på bortaplan. Laget behöver Ditt stöd från läktaren!

Vi erbjuder nu ett ”derbypaket” innehållandes: matchbiljett, bussresa, hamburgertallrik och dryck, god stämning och gemensam himmelsblå marsch till arenan.

Sista dag för anmälan är måndag 12 augusti. Anmälan är bindande.

Schema för dagen:
  • Kl 12:30 - Avresa med abonnerad buss från hamntorget i Gävle till Sandviken
  • Kl 13:00 - Gemensam uppladdning på The Church´s uteservering med bra priser i centrala Sandviken
  • Kl 16:00 - Gemensam supportermarsch till arenaområdet (ca 20 minuters promenad)
  • Kl 17:00 - AVSPARK
  • Kl 19:00 - Hemfärd med buss tillbaka till Gävle (bussarna finns i direkt anslutning till vår entré)

Souvenirer kommer finnas till försäljning på plats under dagen.

Pris för hela derbypaketet är 399 kr per person. Sista dag för anmälan är måndag 12 augusti.
Anmälan är bindande och görs här: ANMÄLAN ÅRETS BORTARESA

OBS begränsat antal platser så se till att boka din plats i god tid och hjälp oss färga Sandviken i himmelsblåa färger!

AKTIVITETER PÅ ”ÅRETS DERBY”
2019-06-12 09:27

Årets match utspelar sig på Gavlevallen lördag kl 17:00, det stora derbyt mellan Gefle IF och Sandvikens IF. Det kommer ligga stort fokus på matchen den dagen, men det kommer finnas en rad andra aktiviteter på plats, någonting för alla med andra ord.

Utanför arenan står Gävle Citysamverkan för musiken med en live-DJ för att skapa rätt stämning när besökarna anländer till arenan. Gefle IF, tillsammans med huvudsponsor Sandvik, möter även upp och står för ansiktsmålning och delar ut blå/vita ballonger till alla barn för att sätta färg på dagen.

Känner du att adrenalinet inte pumpar nog inför matchen så kommer DOME Adrenaline Zone att finnas på plats under dagen, ute på arenatorget (kortsida mot Gavlerinken), med en 12 meter lång Airtrack-matta där du bl.a. kan testa skateboard och kickbike. Du kommer garanterat vara i toppform inför matchen med ett besök hos DOME Adrenaline Zone.

För alla hungriga gäster så kommer Carricks Corner (kortsida mot Gavlerinken) att stå öppen innanför grindarna med musik, hamburgerservering och dryck. Hamburgare finns även att tillgå vid bortasektion och långsidan mot Gunder Häggstadion.

Gavlevallens VIP-Restaurang är fullbokad för dagen med 300 gäster, vilket vi är väldigt glada för. Väl uppe i restaurangen är Rickard Olsson moderator för dagen och intervjuar tränare, fotbollsprofiler och samarbetspartners.

Ytterligare 200 matgäster är även bokade på intilliggande ”Terrassen”. För att stämningen skall vara på topp är trubaduren Eric Linngård på plats under dagen. För de gäster som inte har förbokat någon plats på Terrassen finns det även möjlighet till drop-in, under och efter matchen.

Både VIP-Restaurangen och Terrassen kommer att stå öppen från kl 14:00 och 18-årsgräns råder.

Icke att förglömma är en av huvudpersonerna för dagen, Jonas Lantto. Lantto kommer att bli inskriven i historieböckerna genom att som första spelare i Gefle IF:s historia att få sitt nummer pensionerat. Ceremonin kommer att ske strax innan match, så se till att vara på plats i tid, för att ge Lantto den hyllning han förtjänar. I och med detta så kommer vi lansera en unik Lantto-tröja, som kommer att finnas tillgänglig att köpa i souvenirshoppen.

Storpublik väntas, men ännu finns det biljetter kvar. Kansliet står öppet på Gavlevallen för biljettförsäljning mellan kl 9:00-12:00 vardagar. Biljettluckorna kommer att öppna kl 14:00  på matchdagen. Se till att säkra din matchbiljett i tid. Digitalt förköp görs på följande länk: https://gefleif.ebiljett.nu

Vi ses på Gavelvallen. Framåt Gefle!

DAGS ATT ANMÄLA TILL GAVLIS SUMMER CAMP
2019-06-04 08:34
Nu kan du anmäla ditt barn till årets Summer Camp som pågår under veckorna 27-28.
Summer Camp är ett sommaräventyr för barn födda 2006, 2007 och 2008.