P19 Akademi Gefle IF
Gefle IF P19 säsongen 2022
  Så här uppträder en akademispelare i Gefle IF

• Våra Principer: 1.Spela bollen efter backen om det går, i luften om du måste, 2. Spela bollen framåt om det går, bakåt om du måste. 3. Ta bollen framåt om du kan. 4. Ta bollen från motståndaren om du kan, avvakta om du måste.
Om du blir skadad
2019-04-01 07:58

Gävle Rehab ingår avtal med Gefle IF Fotbollsförening muntligen, vilket innebär;

Gävle Rehab kan inte erbjuda snabbspår pga. avtal med region Gävleborg men har en behandlings/svarstid på en till två veckor, med betoning på en, vilket ger en snabbare väg till hjälp än de flesta kommunala hälsocentraler.

Alla under 20 år går gratis hos Gävle Rehab. För spelare över 20 år gäller 200:- per besök upp till 5,5 besök, därefter inträder högkostnadsskyddet vilket innebär ingen kostnad utöver det.

Gävle Rehab har ”state of the art”-utrustning och erbjuder en rad olika behandlingar, bl.a. ultraljudsscanning vilket dom är en av få med i regionen.

Bokningen görs via https://www.bokadirekt.se/places/g%c3%a4vle-rehab-2112 MEN alla lediga tider finns inte ute på webben. Så vid fall där snabbare tid önskas finns möjlighet att kontakta dem på info@gavlerehab.se alternativt 026-10 36 44

Telefontid är som regel 08:30 till 09:30.

2018-07-20 09:24
 Så här uppträder en akademispelare i Gefle IF

Vi använder ett vårdat språk som gör att ALLA känner sig bekväm = Inga skämt eller uttalande som nedvärderar kön, religion, sexualitet, etnicitet eller funktionsvariation

Gefle IF:s akademispelare utbildas att bli:
  • Bolltrygga
  • Hårt arbetande