SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEFLE IF
ETT BÄTTRE GÄVLE
P 2008

Välkommen till GIF P15! (P2008)

Vi är ett stort gäng spelare som hänger på Sörby IP, tränar, utvecklas och har kul tillsammans. Den här säsongen kommer vi ha lag både i P16 Nafu och P15 Nafu. 

 

Vill ni spela träningsmatcher i 11-manna? Vi kommer gärna till er eller så kan vi boka in ett möte på Sörby IP eller Gavlevallen. Kontakta vår tränare Erik Illerhag på 070-2799009 

 

Info säsongen 2023
2023-03-25 11:31

Tro det eller ej, men vår och sommar närmar sig med stormsteg! Jag tänkte därför bidra med en liten lägesbeskrivning och blicka framåt mot seriestart och liknande.
Just nu tränar vi och spelar matcher för fullt, vilket vi gjort hela vintern och snart hoppas vi också kunna välkomna innebandy- och hockeyspelare tillbaka när deras serier är färdigspelade.
Min kvalificerade gissning efter att ha kollat av intresset är att vi hamnar på nånstans runt 45 spelare i truppen.
Det är fortsatt väldigt många och ställer höga krav på oss ledare för att få allt att fungera, från att skapa lugn och ordning på träningar, till att boka och boka om matcher, organisera bortaresor och tvätta kläder. Just nu faller det mesta av det på mig men jag har fått in tre yngre killar: Musti, Darre och Ali som framför allt hjälper till och driver träningar och det underlättar väldigt mycket. Dessutom har vi Anders Källström från U19 som kommer och kör pass med killarna, senast i onsdags. Det känns väldigt bra att vi redan nu har den kontakten och kemin med de som verkar på Gavlevallen och i akademin. 

 

Matcher och träningar:

Vi har anmält två lag till seriespel, ett lag i P15 och ett i P16 där vi kommer ställas mot spelare som är både ett, två och ibland tre år äldre. Det innebär att vi kommer nivåindela på matcher, spelare som är fysiskt redo och som vi tror kommer klara av utmaningen kommer få chansen i P16. Vilka som spelar var kommer variera, uttagningen sker vecka för vecka. I båda serierna spelar vi mot vissa lag mot våren och sedan blir det helt nytt motstånd på hösten beroende på hur man hamnat i vårtabellen. Mycket bra upplägg, vi vill ha jämna matcher.

Vi har även ett lag i DM, där kommer vi spela med det lag som vi bedömer som starkast just den veckan. Tanken är annars att hålla ihop träningsgruppen, och motverka en indelning i ”a-lag” och ”b-lag”.

P15-serien (11 matcher på våren, ny indelning på hösten där vi möter lag från Dalarna och Hälsingland): Gefle IF vit (vi), Gefle IF blå (P09), Sandvikens AIK, Sandvikens IF, Strömsbro, Brynäs, Huge, Högbo, Skutskär, Hagaström, Valbo, Stensätra.

P16-serien: Serieindelning inte klar, men samma upplägg där vi spelar en enkelserie på våren, förmodligen mot lag från Gästrikland och Hälsingland, och sedan får nya motståndare på hösten beroende på hur det har gått.

DM: Fyra gruppspelsmatcher som spelas under våren. Finalspel i slutet på augusti.

 

Schema:

25 mars: Hagaströms SK, Sörby
1 april: Sandvikens IF, Sörby
7 april: Falu BS, Sörby
15 april: Valbo 06/07, Sörby
22 april: Brynäs, Nynäs IP
23 april: Bollnäs GIF, borta
29-30 april: DM-match
6-7 maj: serierna startar
16-18 juni: Hudik cup
27 juni: Vårserierna ska vara färdigspelade, Höstserierna lottas om
1 juli-23 juli Sommaruppehåll

 

Nya spelare:

 Följande killar är nya hos oss den här säsongen, och den gemensamma nämnaren skulle jag kunna sammanfatta i bra attityd. Varmt välkomna till Sörby Academy säger vi till Leon Ferner, Skutskär, Sid Leima, Skutskär, Angelo Salinas, GGIK, Mohamed Cali, Sätra, Emil Khudaida, Brynäs, Masoud Tajik, Enköping, och Abdinajid ”Naje” Ali, Brynäs!

 

Cupspel 16-18 juni:

Helgen 16-18 juni ska vi vara med på Hudik cup. Det kommer kosta 1200 kr per person + tågbiljett tur och retur till Hudiksvall. Då ingår mat och boende i skolsal. Tanken är att vi ska ha två jämnbra lag med och att cupen är öppen för alla i truppen som är med och tränar. Jag vill ha in en intresseanmälan denna vecka om man vill vara med eller inte eftersom detta avgör om vi verkligen kan få ihop två lag eller inte. Betalningen tar vi hand om senare. Ett meddelande till mig räcker gott som intresseanmälan.

 

Mycket info på en gång, men jag tror att det kan vara intressant att få veta hur säsongen kommer se ut här på Sörby Academy. Och det är sen gammalt, med ett flashigt namn kan man ta sig hur långt som helst!

 

Mvh /erik

070-2799009

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Gefle IF Fotboll Ungdom, 20/04 17:18 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 02/01 18:26 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 15/06 13:32 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 24/02 14:04 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 16/02 13:47 
Gefle IF Fotboll Ungdom, 15/02 08:34 
 
Våra Sponsorer